Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Верховна рада України

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.07.2017 №159

Переглядів: 885

Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради

начальника Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О. щодо внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради, у зв’язку із кадровими змінами, які відбулися у складі комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради, затвердженому рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 12.04.2017 № 93,   відповідно до  Закону України  від 24.01.95 № 20/95-ВР «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей» із внесеними до нього змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» із внесеними до неї змінами, Положення про комісію з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.07.2016 № 160, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 32, 34, 38, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Внести та затвердити наступні зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини  при виконкомі  Бахмутської  міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.04.2017 № 93:
    1. Вивести зі складу комісії:
      -  Колодочку Ганну Анатоліївну.
    2. Ввести до складу комісії:
      - членом комісії Давіденко Ірину Олександрівну, начальника служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.
    3. У назві посади члена комісії Микити Віталія Валерійовича слова “оперуповноважений Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, старший лейтенант поліції” замінити словами “інспектор ювенальної привенції сектора привенції Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, старший лейтенант поліції”.
  2. Організаційне  виконання  рішення  покласти  на  Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).

Перший заступник міського голови                                     Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.07.2017 №159
Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради
10.22 KB