Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 146 гостей.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.09.2016 №194

Переглядів: 1208

Про утворення територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту  м. Бахмута та затвердження Положення про них

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши доповідну від 10.08.2016 № 01-3593-06 в. о. начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи  Бахмутської міської ради Семиряда К.С. про утворення  територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту м. Бахмута та затвердження Положення про них, з метою удосконалення територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, відповідно до  Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012 №5403-VI із внесеними до нього змінами, Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2015 №469, на виконання розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 18.07.2016 № 608 «Про утворення територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту Донецької області»,  керуючись ст. ст. 36, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Утворити територіальні спеціалізовані служби цивільного захисту м. Бахмута, визначити їх органи управління та керівників згідно з переліком (додається).

2. Затвердити Положення про  територіальні спеціалізовані служби цивільного захисту  м. Бахмута (додається).

3. Відділу з питань  цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської  міської ради (Семиряд):

3.1 Забезпечити включення територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту м. Бахмута до відповідних планів та заходів щодо організації виконання завдань, покладених на систему цивільного захисту, до регіональної та місцевої системи оповіщення.

3.2 Надавати методичну допомогу  начальникам управлінь та відділів Бахмутської міської ради, керівникам підприємств, установ та організацій, на базі яких створені територіальні спеціалізовані служби цивільного захисту м. Бахмута, щодо розробки, узгодження та затвердження відповідних Положень про ці служби згідно з вимогами діючого законодавства.

4.  Організаційне  виконання рішення покласти на відділ  з питань  цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської  міської ради (Семиряд).

5.  Координаційне забезпечення виконання  рішення  покласти на першого  заступника міського  голови     Савченко Т.М.

Міський  голова                             О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.09.2016 №194
Про утворення територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту м. Бахмута та затвердження Положення про них
63.01 KB