Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 266 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.09.2016 №197

Переглядів: 1316

Про затвердження складу  комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та внутрішньо переміщеним особам

Втратило чинність на підставі:

Внесени зміни:

Розглянувши службову записку від 25.08.2016 № 01-3838-06   заступ-ника начальника Управління  праці  та соціального захисту населення Бахмутської міської ради  Гавришевої О.О.  про затвердження складу  комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та внутрішньо переміщеним особам , з метою надання матеріальної допомоги постраждалим особам  та внутрішньо переміщеним особам, відповідно до Порядку використання коштів, що надійшли від фізичних та юридичних осіб для надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 535, із внесеними до нього змінами, керуючись Законом України від 20.10.2014 № 1706-VII «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» із внесеними до нього змінами, ст. ст.34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97 – ВР “Про місцеве самоврядування в Україні ” із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської  міської ради

В И Р І Ш И В :

1.Затвердити склад комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та  внутрішньо переміщеним особам  ( далі – комісія ), ( додається ).

2. Доручити комісії ( Точена ) :

2.1. Забезпечити розгляд документів  відповідно до Порядку  використання  коштів, що надійшли від фізичних та юридичних осіб для надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та  внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 535, із внесеними до нього змінами.

2.2. Складати реєстри  отримувачів коштів, що надійшли від фізичних та юридичних осіб для надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та внутрішньо переміщеним особам.

2.3. Проводити засідання комісії кожні два тижні щомісячно.

3. Управлінню праці  та  соціального захисту населення  Бахмутської міської ради ( Сподіна ):

3.1.Забезпечити прийом заяв та документів на надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та внутрішньо переміщеним особам. 

3.2.Надавати щомісяця 1 і 15 числа реєстри отримувачів коштів, що надійшли від фізичних та юридичних осіб для надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та внутрішньо переміщеним особам Департаменту соціального захисту населення  Донецької облдержадмі-ністрації.

3.3. Забезпечувати перерахування одноразової грошової допомоги постраждалим особам та внутрішньо переміщеним  особам.

3.4. Надавати звіт Департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації про суму перерахованої одноразової грошової допомоги на особові рахунки отримувачів, відкриті у банківських установах, до 10 числа, що настає за звітним періодом.

4. Визнати такими, що втратили чинність:

- рішення виконкому Артемівської міської ради від 11.03.2015 № 60 «Про затвердження складу  комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та  особам, які переміщуються  з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції»;

-  рішення  виконкому  Артемівської  міської   ради  від  12.08.2015

№ 170 «Про внесення змін до складу комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та  особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції ».

5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради ( Сподіна ).

6. Контроль за виконанням рішення  покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                             О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.09.2016 №197
Про затвердження складу комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та внутрішньо переміщеним особам
17.12 KB