Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 85 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 23.08.2016 №184

Переглядів: 777

Про покладання повноважень та затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення адміністраторами відділу надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради

Розглянувши службову записку від 10.08.2016 № 01-3609-06 начальника відділу надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради Чистякової Н.А., відповідно до ст.ст. 219, 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення від 07.12.1984 №8073-X із внесеними до нього змінами, Закону України від 10.12.2015 № 888-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг», керуючись п.п. 4 п. б ч. 1 ст. 38, ст.ст.52,59,73 Закону України від 21.05.1997  № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Уповноважити адміністраторів відділу надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради на складання та розгляд справ про адміністративні правопорушення, передбачені ст.ст. 197,198 Кодексу України про адміністративні правопорушення (при накладенні адміністративного стягнення у вигляді попередження).
  2. Затвердити Інструкцію з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення адміністраторами відділу надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради (додається).
  3. Адміністративній комісії Бахмутської міської ради (Савченко) забезпечити проведення роз’яснювальної роботи та надання методологічної та консультаційної допомоги адміністраторам відділу надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради з питань оформлення, розгляду та обліку матеріалів про адміністративні правопорушення.
  4. Відділу надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради (Чистякова) забезпечити інформування населення про прийняте рішення шляхом його розміщення на інформаційному стенді в Центрі надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради та на офіційному веб – сайті Бахмутської міської ради.
  5. Визначити, що дане рішення набуває чинності з дня його оприлюднення на офіційному веб - сайті Бахмутської міської ради.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на відділ надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради (Чистякова).
  7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                                                     О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 23.08.2016 №184
Про покладання повноважень та затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення адміністраторами відділу надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради
37.76 KB