Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 31.08.2016 №6/90-1642

Переглядів: 1187
сессия : 

Про списання з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово - комунальних послуг» багатоквартирних житлових будинків

Розглянувши інформацію від 02.08.2016 № 01-3495-06    в.о. начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про списання з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово - комунальних послуг» багатоквартирних житлових будинків, з метою забезпечення та реалізації прав співвласників багатоквартирних будинків на самостійне управління житловими будинками,  відповідно до Закону України від 14.05.2015 №417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» із внесеними до нього змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків», керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Доручити комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія  житлово - комунальних послуг» (Бондарєв):
    1. Здійснити списання з балансу багатоквартирних житлових будинків  згідно переліку (додається).
    2. Затвердити акти про списання багатоквартирних житлових будинків з балансу та надати їх на погодження міському голові в термін до 31.10.2016.
    3. При списанні з балансу багатоквартирних житлових будинків, керуватися Порядком списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301.
  2. Затвердити склад комісії зі списання з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово - комунальних послуг» багатоквартирних житлових будинків, визначених у додатку до рішення (додається).
  3. Комісії зі списання з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово - комунальних послуг» багатоквартирних житлових будинків, визначених у додатку до рішення (Бондарєв) забезпечити роботу щодо списання багатоквартирних житлових будинків та скласти акти про списання з балансу багатоквартирних житлових будинків за формою, визначеною чинним законодавством України. 
  4. Уповноважити міського голову Реву О.О. на погодження актів про списання багатоквартирних житлових будинків з балансу.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія  житлово - комунальних послуг» (Бондарєв), Об´єднання  співвласників багатоквартирного будинку «ФОРТУНА-21» (Олійник), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови за розподілом обов’язків.
  6. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійну комісію Бахмутської міської ради з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

 Міський голова                                                                 О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 31.08.2016 №6/90-1642
Про списання з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово - комунальних послуг» багатоквартирних житлових будинків
26.87 KB