Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 264 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 28.09.2016 №6/92-1652

Переглядів: 1223
сессия : 

Про надання в м. Бахмуті пільг сім’ ям осіб, які проживали в м. Бахмуті і загинули у результаті обстрілу території м. Бахмута у 2015 році

Розглянувши службову записку від 26.08.2016 № 01-3853-06 начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В. щодо надання  у 2016 році в м. Бахмуті   пільг  сім’ ям осіб, які проживали в м. Бахмуті і загинули у результаті обстрілу території м.  Бахмута у 2015 році  за рахунок  коштів міського бюджету м.Бахмута, відповідно до Комплексної програми по соціальному захисту окремих категорій громадян в м. Бахмуті на 2015-2018 роки , затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 29.10.2014 № 6/56-1073, із внесеними до неї змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР "Про місцеве самоврядування в Україні" із внесеними до нього змінами,  Бахмутська міська рада

В И Р I Ш И ЛА :

  1. Надати  в м.Бахмуті з 01.09.2016 року по 31.12.2016 року  пільги   сім’ ям осіб, які проживали в м. Бахмуті і загинули у результаті обстрілу території м.  Бахмута у 2015 році:
    • 50 відсоткову знижку на оплату користування житлом або його утримання  та комунальних послуг (електропостачання, газопостачання, теплопостачання, холодне водопостачання, водовідведення, вивезення побутового сміття та рідких нечистот) , у межах соціальної норми житла та соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 06.08. 2014  № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування», із змінами;
    • 50 відсоткову знижку на придбання (у разі, якщо житло не забезпечується електро-, тепло- або газопостачанням для опалювання) твердого палива і скрапленого газу (пільга надається у вигляді грошової компенсації, виходячи з норми забезпечення сім’ї – 2 тонни вугілля і 2 балони скрапленого газу на домогосподарство, за цінами, затвердженими розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації на 2016 рік для розрахунку пільг і житлових субсидій, що надаються населенню.
  2. Визначити, що:
    1. Компенсація втрат доходів від надання пільг, зазначених в п. 1 цього рішення, підприємствам, що надають послуги, зазначені в цьому рішенні, здійснюватиметься Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) за рахунок  міського бюджету м. Бахмута на 2016 рік.
    2. У разі, якщо розмір призначеної субсидії сім’ям осіб, які проживали в м. Бахмуті і загинули у результаті обстрілу території м.  Бахмута у 2015 році, менше розрахункового розміру пільги, на яку мали б право члени сім ї , то їм надається додатково до субсидії доплата в розмірі, розрахованої як різниця між розрахунковим розміром пільги   і розміром субсидії.
  3. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) забезпечити фінансування пільг, встановлених цим рішенням, у межах бюджетних коштів, наданих на ці цілі.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення  Бахмутської міської ради (Сподіна), Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови  Точену В.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров'я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря  Бахмутської  міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                       О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 28.09.2016 №6/92-1652
Про надання в м. Бахмуті пільг сім’ ям осіб, які проживали в м. Бахмуті і загинули у результаті обстрілу території м. Бахмута у 2015 році
13.82 KB