Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення Бахмутської міської ради від 26.10.2016 №6/93-1688

Переглядів: 1973
сессия : 

Про клопотання перед Бахмутською районною радою про прийняття до районної комунальної власності цілісних майнових комплексів  комунальних закладів  спортивно-оздоровчого профілю

Розглянувши службову записку від 21.10.2016 № 01-4793-06 начальника Управління  з питань  фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Лиса В.М. про ініціювання передачі (безоплатно) у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради (районну комунальну власність) цілісних майнових  комплексів  комунальних закладів  спортивно-оздоровчого профілю, враховуючи постанову Верховної Ради України від 08.09.2016 №1519-VIII «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж Бахмутського району Донецької області», відповідно  до Закону України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.98  № 1482 «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності»  із внесеними  до неї  змінами, керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97  № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні»  із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Клопотати перед Бахмутською районною радою про прийняття (безоплатно) із комунальної власності територіальної громади м. Бахмута до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради (районної комунальної власності)  цілісних майнових комплексів  комунальних закладів спортивно-оздоровчого профілю:

1.1. «Стадіон «Авангард» м. Часів Яру Бахмутської міської ради» (код згідно з ЄДРПОУ 36786200), який знаходиться за адресою: Донецька область, м. Часів Яр, вул. Центральна, буд. 4 згідно переліку (додаток 1).

1.2  «Стадіон «Соляник» м. Соледару Бахмутської міської ради» (код згідно з ЄДРПОУ 36407940), який знаходиться за адресою: Донецька область, м. Соледар, вул. Паркова, буд. 2а згідно переліку (додаток 2).

2. Управлінню з питань  фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради (Лис) довести дане рішення до відома Бахмутської районної ради. 

3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління з питань  фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради (Лис), заступників міського голови  Федорова Ф.К., Точену В.В., першого заступника міського голови  Савченко Т.М.

4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.

 

 

Голова постійної комісії

Бахмутської міської ради

з питань депутатської діяльності,

законності і правопорядку                                                    В.С. Захаренко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.10.2016 №6/93-1688 28.79 KB