Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Решение сессии от 27.04.2011 №6/6-116

Переглядів: 2823
сессия : 

Про безоплатну передачу незавершеного будівництвом об’єкту з балансу відділу капітального будівництва Артемівської  міської ради у комунальну власність територіальної громади м.Часів  Яру

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л щодо безоплатної передачі незавершеного будівництвом об’єкту з балансу відділу капітального будівництва Артемівської міської ради у комунальну власність територіальної громади м.Часів Яру, керуючись ст.ст. 26,60 Закону України від 21.05.97  №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами,  Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності” із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати  (безоплатно) незавершений будівництвом об’єкт 66 квартирний 5-ти поверховий житловий будинок №6 по вул.Зеленій у м.Часів Ярі,  вартістю 1 224 481 грн. 81 коп. (один мільйон двісті двадцять чотири тисячі чотириста вісімдесят одна грн. 81 коп), з балансу відділу капітального будівництва Артемівської міської ради у комунальну власність територіальної громади м.Часів Яру.
  2. Запропонувати Часовоярській міській раді   (Опанасенко)  прийняти в установленому порядку незавершений будівництвом об’єкт, визначений у п.1 цього рішення, оформити у відповідності з чинним законодавством акт приймання-передачі об’єкту, та надати його до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), голову ліквідаційної комісії відділу капітального будівництва Артемівської міської рада Трофимову Н.В., заступника міського голови Гончарова С.В.
  4. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 Міський голова                                       О.О. РЕВА