Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 10.07.2013 №188

Переглядів: 1135

Про затвердження акту міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану будівель по вул. Пирогова, 3 у м.Часів Ярі

Розглянувши акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська від 21.05.2013 року з обстеження технічного стану об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, які знаходяться на балансі Часовоярської міської лікарні №3, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні ”  із внесеними до нього змінами, Постановою Кабінету Міністрів України від 05.05.97 № 409 “Про забезпечення надійності й безпечної експлуатації будівель, споруд та інженерних мереж”, Положенням про міську міжвідомчу комісію виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально – культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, затвердженим рішенням Артемівської міської ради від 12.10.2011 №448, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська від 21.05.2013 року з обстеження технічного стану будівель фізіотерапевтичного відділення та швидкої медичної допомоги по вул. Пирогова, 3 у м. Часів Ярі (додається).

    По технічному стану та ступеню зношеності визнати нежитлові будівлі фізіотерапевтичного відділення та швидкої медичної допомоги по  вул.Пирогова, 3 у м.Часів Ярі аварійними.

  2. Часовоярській міській лікарні №3 (Котов) в установленому законодавством порядку:
    1. Підготувати акти списання об’єктів комунальної власності,  визначених у п.1 даного рішення, та надати їх до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
    2. Оприбуткувати матеріали від розукомплектування об’єктів, визначених у п.1 цього рішення, та надати до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) документи про їх оприбуткування.
    3. Вирішити питання щодо подальшого використання оприбуткованих матеріалів.
  3. Комунальному підприємству “Артемівське бюро технічної інвентаризації” (Атаманченко) внести зміни в технічну документацію, у відповідності з цим рішенням.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Гончарова С.В.

Міський голова                                                                        О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому 10.07.2013 №188
Про затвердження акту міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану будівель по вул. Пирогова, 3 у м.Часів Ярі
10.03 KB