Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.01.2012 №1

Переглядів: 1109

Про   затвердження заходів по ушануванню у м. Артемівську у 2012 році ветеранів Великої Вітчизняної війни

З метою забезпечення у м. Артемівську у 2012 році створення умов належного соціального захисту та ушанування ветеранів Великої Вітчизняної війни, згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на І квартал 2012 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 14.12.2011 № 505, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97  № 280/97 – ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами,  виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити:
    1. Заходи по ушануванню у м. Артемівську у 2012 році ветеранів Великої Вітчизняної війни (додаються).
    2. Орієнтовний кошторис витрат на організацію проведення заходів по ушануванню в м. Артемівську ветеранів Великої Вітчизняної війни у 2012 році (додається).
  2. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) забезпечити виділення коштів для організації заходів по  ушануванню у м. Артемівську у 2012 році ветеранів Великої Вітчизняної війни згідно кошторису, в межах затверджених асигнувань у кошторисах доходів та видатків головних розпорядників коштів міського бюджету м. Артемівська на 2012 рік.
  3. Рекомендувати виконкомам Часовоярської  (Опанасенко) та Соледарської (Товстокоренко) міських рад розробити  та затвердити на 2012 рік заходи по ушануванню на території міст Часів Яру та Соледару ветеранів Великої Вітчизняної війни.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на організаційний відділ Артемівської міської ради (Чернікова), Управління муніципального розвитку  Артемівської міської ради (Зінченко), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова), відділ освіти Артемівської міської ради (Рубцова), відділ культури Артемівської міської ради (Медяник), управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева).  
  5. Контроль за виконанням рішення  покласти на заступників міського голови Петриєнко Т.В., Гончарова С.В.

Міський голова                                       О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету від 11.01.2012 №1
Про затвердження заходів по ушануванню у м. Артемівську у 2012 році ветеранів Великої Вітчизняної війни
39 KB