Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 94 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 12.05.2010 №175

Переглядів: 1340

Про затвердження періодичності надання послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, та з ремонту приміщень, будинків, споруд та граничних строків невідкладної ліквідації виявлених несправностей елементів жилих будинків

Заслухавши інформацію директора комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» Бондарєва О.В., щодо необхідності затвердження періодичності надання  послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій та з ремонту приміщень, будинків, споруд та граничних строків невідкладної ліквідації виявлених несправностей елементів жилих будинків для населення м. Артемівська, яке мешкає у комунальному житловому фонді, з метою підвищення рівня якості послуг, забезпечення належного санітарно-гігієнічного, протипожежного, технічного стану будинків та прибудинкових територій, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 529 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», наказів Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 17.05.2005 № 76 «Про затвердження Правил утримання житлових будинків та при будинкових територій», та від 10.08.2004 № 150 «Про затвердження Примірного переліку послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та послуг з ремонту приміщень, будинків, споруд», керуючись Законом України від 24.06.2004 № 1875-IY «Про житлово-комунальні послуги», із внесеними до нього змінами, п.2 ст.28, ст.ст. 52, 59 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити періодичність надання послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, та з ремонту приміщень, будинків, споруд (додається).
  2. Затвердити граничні строки невідкладної ліквідації виявлених несправностей елементів жилих будинків для населення м. Артемівська, яке мешкає у комунальному житловому фонді (додається).
  3. Встановити, що дане рішення, набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення у місцевих засобах масової інформації та розміщення на офіційному Веб-сайті Артемівської міської ради в мережі Інтернет.
  4. Вважати таким, що з дня набрання чинності цим рішенням, втрачає  чинність п. 1 рішення виконкому Артемівської міської ради від 08.07.2009 № 292 « Про затвердження форми Договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових  територій, та Порядку перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, встановленого для населення м. Артемівська, яке мешкає у комунальному житловому фонді, у разі ненадання окремих видів послуг, або надання послуг не в повному обсязі»      
  5. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв)
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Скрипка) та першого заступника міського голови Гончарова С.В.

Міський голова                                                                  О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 12.05.2010 №175
Про затвердження періодичності надання послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, та з ремонту приміщень, будинків, споруд...
34.5 KB