Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 12.10.2011 №424

Переглядів: 1238

Про стан виконання вимог законодавства з охорони праці на підприємствах , в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради, у 2011 році

Розглянувши довідку голови робочої групи, затвердженої розпорядженням  міського голови   від  06.09.2011 №182рр,  «Про стан  виконання вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради, у 2011 році»,  з метою забезпечення дотримання нормативно-правових актів з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради, згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на IV квартал 2011 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від14.09.2011 №393, керуючись Законом України “Про охорону праці” в редакції від 21.11.2002 №229–ІV, із внесеними до нього змінами,  ст. ст. 34, 52, 73 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні”, із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку голови робочої групи, затвердженої розпорядженням міського голови від 06.09.2011 №182рр, Сакали В.В. «Про стан  виконання вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради, у 2011 році», прийняти до відома.
  2. Керівникам ПАТ « Артемівський завод по обробці кольорових металів» ( Шутов), Державного підприємства «Артемсіль» (Доценко), ПАТ «Часівоярський  вогнетривкий комбінат» (Третьяков), ПрАТ « Артемівський машинобудівний завод «ВІСТЕК» (Ятченко), ТОВ «Артпромсоюз» (Юрченкова):
    1. Провести ретельний аналіз стану та причин виробничого травматизму на підприємствах.
    2. Розробити і вжити додаткові заходи контролю за додержанням трудової та виробничої дисципліни, недопущення  порушень  вимог безпеки під час  експлуатації обладнання, устаткування та виконання робіт підвищеної небезпеки.
    3. Про проведену роботу  проінформувати виконком Артемівської міської ради в термін до 15.01.2012 року.
  3. Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова), відділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Артемівську (Чумаченко), Артемівській міжрайонній санітарно–епідеміологічній станції (Губа) звернути увагу на послаблення контролю за дотриманням  вимог нормативно-правових актів з охорони праці  на підприємствах: ПАТ « Артемівський завод по обробці кольорових металів», Державного підприємства «Артемсіль» , ПАТ «Часівоярський  вогнетривкий комбінат» , ПрАТ «Артемівський машинобудівний завод «ВІСТЕК», ТОВ «Артпромсоюз»  та вжити дієвих заходів по усуненню недоліків шляхом проведення комплексних перевірок.
  4. Зняти з контролю рішення виконкому Артемівської міської ради від 13.10.2010 № 461 «Про виконання вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради, у 2010 році», як виконане в цілому.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на   першого заступника міського голови Сакали В.В.

 Перший заступник міського голови                                   В.В. Сакали