Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

ExportUA

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 12.10.2011 №425

Переглядів: 1078

Про стан архівоведення на підприємствах, які є комунальною власністю територіальної громади м. Артемівська

Розглянувши довідку начальника архівного відділу Артемівської міської ради Пилипенко В.В. про стан архівоведення на підприємствах, які є комунальною власністю територіальної громади м. Артемівська, згідно з   планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на ІV квартал  2011 року, затвердженим рішенням  виконкому Артемівської міської ради  від 14.09.2011 № 393,  відповідно до Закону України  «Про  Національний  архівний  фонд  та  архівні  установи» в редакції  від 13.12.2001 № 2888-ІІІ,  із внесеними до нього змінами,  Правил роботи архівних підрозділів органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, затверджених наказом Державного комітету архівів України від 16.03.2001 № 16, із внесеними до них змінами, керуючись ст.ст. 38, 52,73 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку начальника архівного відділу Артемівської міської ради Пилипенко В.В. про стан архівоведення на підприємствах, які є комунальною власністю територіальної громади м. Артемівська, прийняти до відома.
  2. Керівникам  Артемівського комунального підприємства «Флора» Руденку С.В., комунального підприємства «Артемівськжитлосервіс» Васильєву В.А.,  комунального підприємства «Артемівський міський парк культури і відпочинку» Світайлу В.В усунути недоліки щодо стану архівоведення на підприємствах  і проінформувати виконком Артемівської міської ради в термін до 15.12.2011 року.
  3. Ліквідатору комунального підприємства  «Артемівськтепломережа»- арбітражному керуючому Атаманенко С.В. привести  документи з особового складу комунального підприємства «Артемівськтепломережа» у відповідність до вимог Правил роботи архівних підрозділів органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, затверджених наказом Державного комітету архівів України від 16.03.2001 № 16, із внесеними до них змінами, в термін до 01.01.2012 року, але не пізніше дати закінчення ліквідаційної процедури.
  4. Запропонувати міському голові Реві О.О. розглянути питання щодо  застосування заходів дисциплінарного впливу до керівників Артемівського комунального підприємства «Флора» Руденка С.В., комунального підприємства «Артемівськжитлосервіс» Васильєва В.А., комунального під-приємства «Артемівський міський парк культури і відпочинку» Світайла В.В.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на  архівний відділ Артемівської міської ради (Пилипенко).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

Перший заступник міського голови                                         В.В. Сакали