Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 47 гостей.

ExportUA

Рішення Артемівської міської ради від 26.10.2011 №6/12-230

Переглядів: 2371
сессия : 

Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м.Артемівська

Розглянувши заяви фізичних осіб, юридичних осіб та фізичної особи-підприємця про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, керуючись ст.ст.26,60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст.12,38,40,65,116,122,125,126,181-184 Земельного кодексу України від 25.10.2001 №2768-ІІІ із внесеними до нього змінами, Законом України від 22.05.2003 №858-ІV «Про землеустрій» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м.Артемівська:
    1. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ «БАЗИС АКТИВ» (ідент.код Х) по пров.Першотравневому,150 у м.Артемівську, для обслуговування комплексу нежилих приміщень (адміністративно-побутовий корпус, майстерня профремонту, склад ПММ), із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    2. Комунальному підприємству «Артемівський комбінат комунальних підприємств» (ідент.код Х), для будівництва громадського туалету в центральній частині м.Артемівська та його обслуговування, із земель житлової та громадської забудови, на умовах постійного користування.
    3. Дочірньому підприємству «Донецький облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» (ідент.код Х) по вул.Тухачевського,75 у м.Артемівську, для обслуговування комплексу (адміністративний побутовий корпус, кузня, бокс стоянки та ремонту автотранспорту, склад, душева, склад, приміщення трансформаторної підстанції, склад ядохімікату, склад цементний, склад палево-мастильних матеріалів, приміщення палево-мастильних матеріалів, прохідна, туалет, бітумосховище, паркан, естакада), із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах постійного користування.
    4. Дочірньому підприємству «Донецький облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» (ідент.код Х) по вул.Радянській,183 у м.Артемівську, для обслуговування комплексу (контора з прибудовою, бокс стоянки та ремонту автотранспорту, площадка під палево-мастильні матеріали, котельна, склад, червоний куток, склад, естакада, паркан, асфальтова площадка), із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах постійного користування.
    5. Фізичній особі Гайдай Інні Валеріївні (ідент.код Х) по вул.Радянській,85 у м.Артемівську, для обслуговування частини нежилого приміщення, із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    6. Фізичній особі-підприємцю Дем'янику Івану Васильовичу (ідент.код Х) по вул.Алебастровій,42 у м.Артемівську, для обслуговування будівлі трансформаторного пункту, із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди з наступним викупом.
    7. Фізичній особі Кіракосяну Карену Манвеловичу (ідент.код Х) по пров.Першотравневому,152 у м.Артемівську, для обслуговування прохідної нежитлової будівлі, із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    8. Фізичній особі Пархоменку Руслану Володимировичу (ідент.код Х) по пров.Першотравневому,154 у м.Артемівську, для обслуговування незавершеного будівництва об’єктів нерухомого майна (головного та допоміжного корпусу (компресорна з насосною та резервуаром)), із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    9. Фізичній особі Сафіній Галині Неофідівні (ідент.код Х) по вул.Воровського,75 у м.Артемівську, для обслуговування частини нежилого приміщення (магазину непродовольчих товарів), із земель житлової та громадської забудови, на умовах оренди.
    10. Фізичній особі Трубову Геннадію Миколайовичу (ідент.код Х) по вул.Радянській,44 у м.Артемівську, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової та громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
  2. Надати дозволи на розробку технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують права на земельні ділянки комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, із земель житлової та громадської забудови, для безоплатної приватизації земельних ділянок:
    1. Фізичній особі Асаул Валентині Леонідівні (ідент.код Х), Асаулу Денису Миколайовичу (ідент.код Х) по вул.Бахмутській,56 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    2. Фізичній особі Беркещук Наталі Миколаївні (ідент.код Х) по вул.Центральній,13 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    3. Фізичній особі Давіденку Олегу Олександровичу (ідент.код Х) по вул.Робочій,17 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    4. Фізичній особі Євдокимовій Олені Вадимівні (ідент.код Х) по пров.1-му Фрунзе,14а у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    5. Фізичній особі Жученку Сергію Анатолійовичу (ідент.код Х) по вул.Центральній,24 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд
    6. Фізичній особі Кашка Дмитру Миколайовичу (ідент.код Х) по вул.9 Травня,16а у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    7. Фізичній особі Котельникову Сергію Анатолійовичу (ідент.код Х) по вул.Шаляпіна,19 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    8. Фізичній особі Крісану Андрію Михайловичу (ідент.код Х) по вул.Харківській,107 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    9. Фізичній особі Кудрявцеву В’ячеславу Івановичу (ідент.код Х) по вул.Космонавтів,35 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    10. Фізичній особі Кузьменко Наталі Іванівні (ідент.код Х) по вул.Тевосяна,8 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    11. Фізичній особі Поселенцевій Любові Олександрівні (ідент.код Х) по вул.1-ша Вокзальна,7а у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    12. Фізичній особі Рижук Марині Георгіївні (ідент.код Х) по пров.Чапаєва,24 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    13. Фізичній особі Славіній Людмилі Іллівні (ідент.код Х) по пров.Чапаєва,22 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    14. Фізичній особі Торяник Людмилі Володимирівні (ідент.код Х) по вул.Партизанська,7 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    15. Фізичній особі Удод Катерині Олексіївні (ідент.код Х) по вул.Народній,17 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
    16. Фізичній особі Філімоновій Разіті Тихонівні (ідент.код Х) по вул.Толстого,58 у м.Артемівську, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
  3. Вважати таким, що втратив чинність, п.п.1.4. п.1 рішення Артемівської міської ради від 31.08.2011 №6/10-190 «Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м.Артемівська», згідно заяви фізичної особи Трубова Геннадія Миколайовича від 07.10.2011 №01-3958-05.
  4. Фізичним особам, юридичним особам та фізичній особі-підприємцю зазначеним у даному рішенні, в термін до 26.10.2012 року: розробити документацію із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити її у відповідності до норм чинного законодавства, та надати до Артемівської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право користування земельними ділянками.
  5. Визначити, що:
    1. термін дії дозволів, наданих цим рішенням - 1 рік;
    2. фізичні особи, юридичні особи та фізична особа-підприємець, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельних ділянок після одержання документів, які посвідчують право користування на них, та їх державної реєстрації;
    3. у разі якщо протягом встановленого строку документація із землеустрою щодо відведення земельної ділянки не подана на затвердження до Артемівської міської ради, дозвіл на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та вимоги щодо її відведення вважаються анульованими.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Гончарова С.В.
  7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради   Кіщенко С.І.

Секретар Артемівської міської ради   С.І.КІЩЕНКО