Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.12.2012 №436

Переглядів: 967

Про зняття з  розгляду  на засіданні виконкому  Артемівської    міської ради питання «Про ухвалення проекту Порядку поховання, функціонування та утримання кладовищ і організацію ритуального обслуговування  у м. Артемівську»

Розглянувши зауваження начальника юридичного відділу Артемівської міської ради Недашковської Т.І. до проекту рішення виконкому Артемівської міської ради «Про ухвалення проекту Порядку поховання, функціонування та утримання кладовищ і організація ритуального обслуговування  у                    м. Артемівську», щодо необхідного доопрацювання даного Порядку, та доповідну записку  заступника міського голови Гончарова С.В. щодо зняття з розгляду на засіданні виконкому Артемівської міської ради питання «Про ухвалення проекту Порядку поховання, функціонування та утримання кладовищ і організація ритуального обслуговування  у м. Артемівську», керуючись    ст.ст. 40,52 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР  "Про місцеве самоврядування в Україні" із внесеними до нього змінами виконком Артемівської міської ради

      ВИРІШИВ:

1. Зняти з розгляду на засіданні виконкому Артемівської  міської ради рішення  «Про ухвалення проекту Порядку поховання,  функціонування та утримання кладовищ і організація ритуального обслуговування  у м. Артемівську».    

 

         Міський голова                                                О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету від 12.12.2012 №43679.97 KB