Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 15.05.2013 №123

Переглядів: 2393

Про  затвердження Регламенту виконавчих органів Артемівської міської ради у новій редакції

Втратило чинність на підставі:

З метою забезпечення завдань, визначених Конституцією України, вирішення питань, віднесених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» до відання виконавчих органів рад, підвищення рівня виконавської дисципліни, забезпечення системи менеджменту якості (СМЯ) в Артемівській міській раді та її виконавчих органах, відповідно до вимог стандарту ISO 9001-2008, забезпечення прозорості та відкритості в діяльності виконавчих органів Артемівської міської ради, забезпечення права кожного на доступ до публічної інформації, що становить суспільний інтерес, відповідно до Закону України від 13.01.2011 №2939- VI «Про доступ до публічної інформації» із внесеними до нього змінами , керуючись ст.ст. 40, 52, 59 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Регламент виконавчих органів Артемівської міської ради у новій редакції (додається).
  2. Загальному відділу Артемівської міської ради (Іонцева), в установленому порядку, довести дане рішення до відома керівників відділів,управлінь та інших виконавчих органів Артемівської міської ради.
  3. Відділу комп’ютерного забезпечення  Артемівської міської ради (Кисельов) забезпечити в установленому порядку офіційне оприлюднення рішення на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
  4. Запропонувати виконкомам Соледарської (Товстокоренко) та Часовоярської (Опанасенко) міських рад переглянути Регламенти виконавчих органів Соледарської  та Часовоярської міських рад та у разі необхідності внести зміни до них.
  5. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконкому Артемівської міської ради:
    • від 09.02.2011 № 25 «Про затвердження Регламенту виконавчих органів Артемівської міської ради»;
    • від 14.09.2011 № 392 «Про внесення змін до Регламенту виконавчих органів Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 09.02.2011 №25».
  6. Організаційне виконання рішення покласти на загальний відділ Артемівської міської ради (Іонцева), відділ комп’ютерного забезпечення Артемівської міської ради (Кисельов).
  7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

Заступник міського голови                                    С.В. Гончаров

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 15.05.2013 №123
Про затвердження Регламенту виконавчих органів Артемівської міської ради у новій редакції
111.4 KB