Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення Артемівської міської ради від 23.05.2012 №6/23-409

Переглядів: 1582
сессия : 

Про затвердження проектів, що подаються на  Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування

Заслухавши інформацію секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І. щодо затвердження проектів, що подаються на  Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, відповідно до Указу Президента України від 28.10.2002 №952/2002 «Про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого   самоврядування», керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Положенням про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2003 № 64 із внесеними до неї змінами , Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проекти, що подаються на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування:
    1. «Сімейна медицина – медицина майбутнього».
    2. «Впровадження засад доброго врядування у діяльність органів влади  м. Артемівська шляхом створення універсального центру (Центр «Добре Врядування)».
  2. Визначити керівниками проектів, що подаються на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування:
    1. Зазначеного у п.п. 1.1 цього рішення – Шабаліну Світлану Вікторівну -  головного лікаря комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради».
    2. Зазначеного у п.п. 1.2 цього рішення – Жученко Ірину Валеріївну - начальника Управління економічного розвитку Артемівської міської ради.
  3. Керівникам  проектів Шабаліній С.В., Жученко І. В. здійснити заходи для забезпечення участі проектів, визначених у п.п.1,2 цього рішення у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування до 06.06.2012 року.
  4. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) при формуванні проекту міського бюджету м. Артемівська на 2013 рік передбачити, як внесок територіальної громади м. Артемівська в реалізацію проектів: «Сімейна медицина – медицина майбутнього» та «Впровадження засад доброго врядування у діяльність органів влади м. Артемівська шляхом створення універсального центру (Центр «Добре Врядування)» кошти в сумі не менш 20 %  від загального кошторису проектів.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на комунальний заклад охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» (Шабаліна),  Управління економічного розвитку Артемівської міської ради (Жученко), відділ охорони здоров’я Артемівської міської ради (Котова), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Петриєнко Т.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань  соціального захисту населення і  охорони здоров'я (Красножон), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Артемівської міської ради                                         С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 23.05.2012 №6/23-409
Про затвердження проектів, що подаються на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування
46.79 KB