Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Артемівської міської ради від 23.05.2012 №6/23-413

Переглядів: 1582
сессия : 

Про передачу (безоплатно) майна з комунальної власності територіальної громади м. Артемівська  у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст, що знаходиться в управлінні Донецької обласної ради

Заслухавши інформацію Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради щодо передачі (безоплатно) майна з комунальної власності територіальної  громади м. Артемівська у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст, що знаходиться в управлінні Донецької обласної ради, розглянувши клопотання Головного управління охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації від 13.02.2012 №08/14я-0337, відповідно до Закону України від 07.07.2011 №3612-VI «Про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та м. Києві», Закону України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положення про порядок передачі об`єктів права державної власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 № 1482, із внесеними  до нього  змінами, рішення Артемівської міської ради від 22.02.2012 №6/20-325 «Про припинення юридичної особи комунальної установи «Артемівська наркологічна амбулаторія» шляхом ліквідації», керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Здійснити передачу (безоплатно) майна, вартістю 16 304 грн. 86 коп, яке знаходиться на балансі комунальної установи «Артемівська наркологічна амбулаторія», з комунальної власності територіальної громади м.Артемівська у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст, що знаходиться в управлінні Донецької обласної ради, згідно переліку (додається).
  2. Голові ліквідаційної установи Тітовій І.А. здійснити в установленому  порядку передачу майна, визначеного у додатку до цього рішення, та надати акт приймання-передачі його в місячний термін до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  3. Організаційне виконання рішення покласти на ліквідаційну комісію з припинення юридичної особи комунальної установи «Артемівська наркологічна амбулаторія» (Тітова), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко),  заступників міського голови  Петриєнко Т.В., Гончарова С.В. 
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

Секретар Артемівської міської ради                          С.І.Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 23.05.2012 №6/23-413
Про передачу (безоплатно) майна з комунальної власності територіальної громади м. Артемівська...
33.45 KB