Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Урядовий портал

Рішення Артемівської міської ради від 25.07.2012 №6/26-464

Переглядів: 1213
сессия : 

Про безоплатну передачу комунального майна територіальної громади м.Артемівська з балансу комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради  на баланс публічного акціонерного товариства  «Донецькоблгаз» в особі Артемівського управління по газопостачанню та газифікації до державної частки власності

Розглянувши лист комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради від 21.06.2012 № 01-10/149 щодо безоплатної передачі комунального майна територіальної громади м.Артемівська з балансу комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради на баланс публічного акціонерного товариства  «Донецькоблгаз» в особі Артемівського управління по газопостачанню та газифікації до державної частки власності, відповідно до Закону України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положення про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування  в  Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати (безоплатно) газопровід середнього тиску, діаметром 225х20,5 мм, загальною протяжністю – 352 п.м., первісною балансовою вартістю станом на 07.07.2012 року – 435 618 грн 44 коп., інвентарний номер 10330001, з балансу комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради на баланс публічного акціонерного товариства «Донецькоблгаз» в особі Артемівського управління по газопостачанню та газифікації до державної частки власності.
  2. Створити комісію з передачі (безоплатно) газопроводу, визначеного у п.1 цього рішення, з балансу комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради на баланс публічного акціонерного товариства «Донецькоблгаз» в особі Артемівського управління по газопостачанню та газифікації до державної частки власності, у складі (згідно з додатком).
  3. Доручити комісії (Гончаров) здійснити, у відповідності з діючим законодавством, передачу (безоплатно) газопроводу, визначеного у п.1 цього рішення, з балансу комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради на баланс публічного акціонерного товариства «Донецькоблгаз» в особі Артемівського управління по газопостачанню та газифікації до державної частки власності.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), комітет по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Баранов), заступника міського голови Гончарова С.В.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань  молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.  

Міський голова                                             О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 25.07.2012 №6/26-464
Про безоплатну передачу комунального майна територіальної громади м.Артемівська з балансу комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради
16.29 KB