Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Урядовий портал

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 08.06.2011 №278

Переглядів: 1223

Про  легалізацію Артемівської міської громадської фізкультурно-оздоровчої рганізації «Клуб айкідо «Кадокан» шляхом письмового повідомлення про заснування

Розглянувши правовий висновок юридичного відділу Артемівської міської ради від 07.06.2011 щодо установчих документів, поданих на легалізацію Артемівської міської громадської фізкультурно-оздоровчої організації «Клуб айкідо «Кадокан» шляхом письмового повідомлення про заснування та надані документи, відповідно до Порядку підготовки та оформлення рішень щодо легалізації об’єднань громадян у виконкомі Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 14.01.2009 № 26,  керуючись Законом України від 16.06.92 № 2460 - XII «Про об`єднання громадян» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 38, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок легалізації об`єднань громадян, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.93 № 140, із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Легалізувати Артемівську міську громадську фізкультурно-оздоровчу організацію «Клуб айкідо «Кадокан» шляхом письмового повідомлення про заснування .
  2. Юридичному відділу Артемівської міської ради (Іванушкін):
    1. Внести до Книги обліку громадських організацій запис про легалізацію Артемівської міської громадської фізкультурно-оздоровчої організації «Клуб айкідо «Кадокан».
    2. Розмістити інформацію про легалізацію Артемівської міської громадської фізкультурно-оздоровчої організації «Клуб айкідо «Кадокан» шляхом письмового повідомлення про заснування у міськрайонній газеті «Вперед» та на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
  3. Організаційне виконання рішення покласти на юридичний відділ Артемівської міської ради (Іванушкін).

 Перший заступник міського голови                        В.В. Сакали