Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Верховна рада України

Решение сессии от 29.12.2010 №6/2-40

Переглядів: 1336
сессия : 

Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від 25.08.2010 №5/62–1165 "Про затвердження концесійного договору об"єкту права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська – цілісного майнового комплексу комунального підприємства "БАХМУТ – ВОДА"

 Розглянувши лист комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» від 15.11. 2010 №3509 щодо внесення змін до концесійного договору   та у склад комісії з прийому-передачі   цілісного майнового комплексу  комунального підприємства “БАХМУТ-ВОДА” в концесію  товариству з обмеженою відповідальністю “Артемівськводоканал”  та у зв’язку з кадровими змінами, які відбулися у виконавчих органах Артемівської міської ради, керуючись   Законом України від 16.07.1999 №997-XIY “Про концесії” із внесеними до нього змінами, ст.ст. 26,60 Закону України від від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами,  міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести наступні зміни в рішення Артемівської міської ради від 25.08.2010 №5/62-1165 «Про затвердження концесійного договору об’єкту права  комунальної власності територіальної громади міста Артемівська – цілісного майнового комплексу комунального підприємства “БАХМУТ-ВОДА”»:
    1. Внести  зміни до концесійного договору об’єкту права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська - цілісного майнового комплексу  комунального підприємства  «БАХМУТ-ВОДА», затвердженого рішенням, виклавши    п.2  концесійного договору у наступній редакції:

      «Об’єктом концесії  за цим Договором є цілісний майновий комплекс, що забезпечує комплексне надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, що є майном територіальних громад міст Артемівськ, Соледар, села Красне (з населеними пунктами, підпорядкованими  Красненській сільській раді), селища Опитне (з населеними пунктами, підпорядкованими   Опитнянській  сільській  раді), що  перебуває на балансі комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА», за юридичною адресою: вул. Корсунського,1, м.Артемівськ, Донецької області,  Україна, з оціночною вартістю 79498939,85 грн., що належить Концесієдавцю згідно з переліком об’єктів, що міститься у Додатку №1, який є невід’ємною частиною цього Договору».  Додаток №1 до концесійного договору викласти у новій редакції відповідно з додатком.

    2. Затвердити новий склад комісії з прийому - передачі   цілісного майнового комплексу  комунального підприємства “БАХМУТ-ВОДА” в концесію  товариству з обмеженою відповідальністю “Артемівськводоканал” (додається).
  2.  Доручити міському голові Реві О.О. підписати додаткову угоду до концесійного договору з товариством з обмеженою відповідальністю «Артемівськводоканал».
  3. Вважати такими, що втратили чинність,  додаток до рішення Артемівської міської ради  від 25.08.2010 №5/62-1165 «Про затвердження концесійного договору об’єкту права  комунальної власності територіальної громади міста Артемівська – цілісного майнового комплексу комунального підприємства “БАХМУТ-ВОДА”», що стосується складу комісії з прийому-передачі та додаток 1 до концесійного договору, затвердженого рішенням.
  4. Координаційне  виконання рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

 Міський  голова                                                    О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення №6/2-40 та Перелік майна
Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від 25.08.2010 № 5/62 – 1165 "Про затвердження концесійного договору...
187.58 KB