Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Урядовий портал

Урок мужності

Переглядів: 4348
10.09.2015 - 10:14

З нагоди  72-ої річниці визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників 8 вересня в Артемівському педагогічному училищі пройшов Урок мужності, на якому були присутні більш 170 студентів та викладачів.

Студентам було запропоновано документальну стрічку «Донбас нескорений», яка ґрунтувалася на воєнній хронічці періоду 1941-1943 рр.

         На урок були запрошені бійці об'єднаного загону м. Суми. Командир загону Драновський В'ячеслав Іванович розповів студентам про бойовий шлях своїх бійців. Гості запропонували студентам переглянути відеоматеріал про загиблого бійця Ткаченко Олександра.

         З захопленням та цікавістю студенти спостерігали за майстер-класом, який показав боєць загону, капітан міліції,чемпіон світу і Європи по панкротіону, заслужений майстер спорту України Сітало Олександр Михайлович.

         Крім того бійці загону організували у актовій залі училища виставку зброї, яка знаходилася на озброєнні української армії.

         На знак подяки за цікаву розповідь, мужність і героїзм студенти подарували бійцям символічні обереги, зроблені власноруч.

         Захід сприяв утвердженню в свідомості студентської молоді патріотичних цінностей, підвищенню престижу військової служби, а звідси – культивування ставлення до солдата як до героя- захисника України.

 

З нагоди  72-ої річниці визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників 8 вересня в Артемівському педагогічному училищі пройшов Урок мужностіЗ нагоди  72-ої річниці визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників 8 вересня в Артемівському педагогічному училищі пройшов Урок мужності