Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Донецька обласна рада

Після капітального ремонту в м. Артемівську відкрито дитячо-юнацький комплекс «Дельфін»

Переглядів: 3741
17.09.2015 - 08:04

Питанню розвитку спорту в місті Артемівську завжди приділялась увага. Спортивні об’єкти – це саме те, що потрібно людям, особливо, підростаючому поколінню.

У вересні місяці після довготривалого капітального ремонту відкрито дитячо-юнацький комплекс «Дельфін». На урочистому заході були присутні почесні гості: голова Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної воєнно-цивільної адміністрації Жебрівський Павло Іванович та міський голова Рева Олексій Олександрович. Директор басейна Едуард Ставрулов для усіх присутніх провів екскурсію оновленим басейном.

Протягом 2013-2015 років в ДЮК «Дельфін» виконані роботи по демонтажу та установці віконних та дверних блоків, вітражів, проведена повна заміна систем вентиляції, опалення, водопостачання та каналізації, електроспоживання та освітлення, сантехнічного обладнання, виконано ремонт покрівлі, проведено облицювання керамічною плиткою стін і полів, обладнано пандус тощо. Велика чаша басейну (350 м3 води та довжиною 25м) має сучасне покриття, 3-и тумби для стрибків у воду,частково оснащена інвентарем для проведення ігор та естафет, змагань з плавання. Мала чаша басейну (75 м3 води та довжиною 10м) з сучасним покриттям призначена для дітей дошкільного віку.

Басейн «Дельфін», розташований по вул. Благовіщенській, буд. 41, запрошує для системного оздоровлення мешканців міста різних вікових груп: вихованців дошкільних закладів, учнів шкіл міста, студентів та вихованців позашкільних закладів. Оздоровлюються діти та дорослі люди з обмеженими фізичними можливостями. Для населення працюють разові та багаторазові абонементи. Звертатись за телефоном 099-522-61-80.

Після капітального ремонту в м. Артемівську відкрито дитячо-юнацький комплекс «Дельфін»Після капітального ремонту в м. Артемівську відкрито дитячо-юнацький комплекс «Дельфін»