Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Подарунки від благодійної організації Save the Children отримали учні шкіл Артемівської міської ради

Переглядів: 2889
21.09.2015 - 05:01

Міжнародна благодійна організація Save the Children («Врятуймо дітей») 18 вересня завітала до школярів міст Артемівська, Соледара та Часів Яру. Сьогодні існує 29 національних організацій, що входять до Міжнародного альянсу «Врятуймо дітей» — глобальної мережі некомерційних організацій, які надають підтримку дітям у більш, ніж 120 країнах світу. Члени Альянсу координують надання допомоги у надзвичайних ситуаціях, захищаючи дітей від наслідків війни та насильства.

На думку співробітників організації, навіть невеликі пожертви можуть врятувати велику кількість дітей. Підтримуючи ініціаторів, відділом освіти Артемівської міської ради на базі ЗОШ №12 та НВК №11 (в м. Артемівську), ЗОШ №13 (в м. Соледарі) та ЗОШ №15 (в м. Часів Ярі) були створені пункти видачі канцелярських наборів учням, вимушеним переселенцям, які потребують більшої уваги та допомоги.

400 дітей отримали новенькі рюкзаки з логотипом організації, у яких знаходилося канцелярське приладдя (зошити, фломастери, олівці, обкладинки для зошитів та підручників).

Відділ освіти, педагоги та батьки, висловили слова вдячності гостям за їх турботу та небайдуже ставлення до дітей.

Подарунки від благодійної організації Save the Children отримали учні шкіл Артемівської міської радиПодарунки від благодійної організації Save the Children отримали учні шкіл Артемівської міської радиПодарунки від благодійної організації Save the Children отримали учні шкіл Артемівської міської радиПодарунки від благодійної організації Save the Children отримали учні шкіл Артемівської міської ради

Останні статті на сайті