Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Презедент України

Газета «Дважды Два» Артемівської школи №11 нажала на рекорд!

Переглядів: 3274
23.09.2015 - 13:10

У вересні відбувся 13-й відкритий фестиваль дитячих та молодіжних засобів масової інформації України в Донбасі «ЖМИ НА РЕКОРД!». Не дивлячись на те, що минулого року фестиваль не відбувся, цього року у місті Святогірську з 17 по 20 вересня він пройшов на «ура»!

На початку фестивалю учасникам, як зажди, подарували футболки з емблемою фестивалю, а потім почалось найцікавіше - виконання завдань бліц-конкурсу, майстер-класи, ігрова програма та зустрічі з відомими тележурналістами Дмитром Чистяковим та Костянтином Грубичем, який презентував свою книгу «Смачна країна» та поділився досвідом роботи телеведучого. Змагання відбулися у чотирьох номінаціях: «Фото», «ТВ», «Преса», «Радіо».

Місто Артемівськ представляла газета «Дважды Два» НВК №11. Редактори газети під керівництвом Єлизавети Гончарової зайняли перше місце та отримали у подарунок клавіатуру і грошовий приз. А кращим редактором в номінації «Преса» став Арсеній Сітніков, учень 11-А класу НВК №11.

Не можна не пригадати фестиваль для юних журналістів «Майовка», який проходив в червні цього року, де газета «Дважды Два» НВК №11 теж зайняла перше місце та отримала у подарунок настільну лампу. Єлизавета Портнова, учениця 8-Б класу НВК №11, стала кращим редактором року у Донецький області.

Юнкори «ДД» збагатились знаннями з журналістики та натхненням. Вітаємо переможців!

Газета «Дважды Два» Артемівської школи №11 нажала на рекорд!