Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості

Переглядів: 2323
24.09.2015 - 15:44

24 вересня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся  Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості. Цей традиційний захід в системі масових заходів служби зайнятості проводиться з метою інформування населення про наявність вільних робочих місць на підприємствах міста (району) та області, а також про соціальні послуги, які можуть отримати шукачі роботи та роботодавці при зверненні до центру зайнятості.

В роботі Ярмарку прийняли участь представники від 7 роботодавців міста Артемівська,  спеціалісти  Артемівського міського центру зайнятості.

 Серед учасників Ярмарку були присутні представники наступних роботодавців: Артемівська районна державна адміністрація, Артемівська установа покарання Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6), Артемівська філія ПАТ "Страхова компанія АСКО-ДОНБАС ПІВНІЧНИЙ", управління праці та соціального захисту населення Артемівської райдержадміністрації, Артемівський психоневрологічний інтернат, ТОВ «Артемівський хлібокомбінат» та ТОВ "УКРЕЛЕКТРОМЕРЕЖБУД".

Роботодавцями територій Артемівської міської ради та Артемівського району на  Ярмарку представлено близько 140 вакансій.

Учасники Ярмарку мали можливість ознайомитися з послугами служби зайнятості, отримати консультації спеціалістів щодо професійної підготовки та перепідготовки, підвищення кваліфікації, про сприяння службою зайнятості в організації безробітними підприємницької діяльності. 

Ярмарок відвідали близько 550 шукачів роботи з числа незайнятого населення та зареєстрованих безробітних міста та району в тому числі були запрошені 37 осіб із числа вимушено переміщених громадян. Згідно анкет, заповнених роботодавцями наприкінці заходу 112 осіб звернулись до представників роботодавців за консультацією, 24 шукачі роботи пройшли попередню співбесіду та запрошені на підприємства для подальшого вирішення питання працевлаштування.

В ході проведення заходу спеціалістами центру зайнятості проводилось анкетування роботодавців - учасників Ярмарку. У своїх відгуках роботодавці позитивно оцінили організацію Ярмарку. Крім того Артемівський психоневрологічний інтернат та Артемівський центр професійно-технічної освіти, представники якого також прийняли  участь у Ярмарку, під час заходу досягли домовленості щодо стажування учнів центру професійно-технічної освіти в установі. 

Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятостіЯрмарок вакансій та послуг служби зайнятості

Останні статті на сайті