Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 240 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Урок мужності» для студентів вищих навчальних закладів міста

Переглядів: 2529
07.10.2015 - 07:14

06.10 2015 року напередодні свята  Захисника України та Дня Українського Козацтва на базі Артемівського індустріального технікуму ДонНТУ представники Артемівсько – Дебальцевського об’єднаного міського військового комісаріату провели «Урок мужності» для студентів вищих навчальних закладів міста.

Організаторами зустрічі були Артемівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  та Управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради.

Проведений «урок мужності» сприяв формуванню у студентів високої патріотичної свідомості, почуття любові до України, готовності до виконання громадянських та конституційних обов’язків.

Присутні змогли на практиці випробувати себе в складанні та розбиранні зброї, приміряти бронежилет та військову каску, потримати в руках різні види зброї

Виконуючий обов’язки командира взводу охорони Артемівсько – Дебальцевського ОМВК Жук В.С. зазначив: «Патріотизм, духовність, любов до рідної землі – головні пріоритети у вихованні молоді».

06.10 2015 року напередодні свята  Захисника України та Дня Українського Козацтва представники Артемівсько – Дебальцевського об’єднаного міського військового комісаріату провели «Урок мужності» для студентів вищих навчальних закладів міста.06.10 2015 року напередодні свята  Захисника України та Дня Українського Козацтва представники Артемівсько – Дебальцевського об’єднаного міського військового комісаріату провели «Урок мужності» для студентів вищих навчальних закладів міста.06.10 2015 року напередодні свята  Захисника України та Дня Українського Козацтва представники Артемівсько – Дебальцевського об’єднаного міського військового комісаріату провели «Урок мужності» для студентів вищих навчальних закладів міста.06.10 2015 року напередодні свята  Захисника України та Дня Українського Козацтва представники Артемівсько – Дебальцевського об’єднаного міського військового комісаріату провели «Урок мужності» для студентів вищих навчальних закладів міста.