Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Козацькі розваги у Часовоярській школі №15

Переглядів: 3177
15.10.2015 - 08:06

12 жовтня у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 в рамках заходів, присвячених Дню захисника України, затверджених відділом освіти Артемівської міської ради, було проведено «Козацькі розваги», учасниками яких стали учні 5-6 класів, а почесними гостями: полковник командування «Північ» Олександр Серідко, старший прапорщик Леонід Коваленко, прес-офіцер батальйону «Донбас» Дмитро Різниченко.

Під час проведення заходу діти виконували не тільки спортивні нормативи та естафети, а й демонстрували знання історії виникнення козацтва. Школярі привітали гостей свята та подарували їм на пам’ять обереги. Всі учасники свята були нагороджені грамотами та після завершення заходу продовжили своє спілкування.

Напередодні Великого свята Покрови, Дня українського козацтва, учні 2-3 класів ЗОШ №15 зібралися у картинній галереї ПАТ «Часовоярський вогнетривкий комбінат» на свято «Козацькі розваги». Організатором та ведучою свята була вчитель початкових класів Оксана Кимівна Жеваго.За звання найсильніших, найсміливіших козачат змагалися курені «Хортиця», «Корсунь», «Чайка», «Козачата». Підтримували хлопців запальним українським таночком та дружніми оплесками дівчата.

12 жовтня у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 в рамках заходів, присвячених Дню захисника України, було проведено «Козацькі розваги»12 жовтня у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 в рамках заходів, присвячених Дню захисника України, було проведено «Козацькі розваги»12 жовтня у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 в рамках заходів, присвячених Дню захисника України, було проведено «Козацькі розваги»12 жовтня у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 в рамках заходів, присвячених Дню захисника України, було проведено «Козацькі розваги»12 жовтня у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 в рамках заходів, присвячених Дню захисника України, було проведено «Козацькі розваги»12 жовтня у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 в рамках заходів, присвячених Дню захисника України, було проведено «Козацькі розваги»