Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Кубок ім. М. Кибальчича в Артемівську

Переглядів: 3230
22.10.2015 - 09:22

В рамках Всеукраїнської акції, спрямованої на інтелектуальне самовдосконалення молоді, яку організував департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, на Коропщині відбулись змагання з ракето-модельного спорту на кубок Миколи Кибальчича.

До даної акції були залучені тренери команд, судді які займаються популяризацією даного виду спорту та приймають безпосередню участь у патріотичному вихованні молоді, а також представники державної влади.

Вже 20 років Українське молодіжне аерокосмічне об'єднання «Сузір'я» займається пошуком і підтримкою талановитої молоді, яка цікавиться космонавтикою та авіацією. Невипадково змагання проходило на Коропщині, адже ця земля - батьківщина М.І Кибальчича, видатного конструктора, одного з винахідників ракетобудування. Вихованці ракетомодельних гуртків позашкільних навчальних закладів Донецької, Івано-Франківської, Сумської та Чернігівської областей показали високий рівень майстерності. Донецьку область представляла команда нашого м. Артемівська: Федотчев Костянтин, Собаченков Єлізар, Чебордак Дмитро та Тарасова Меланія. Очолював команду керівник гуртка міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва Іван Тарасов. Артемівці представили три виду моделей ракет: S6A, «Салют», «Напівкопія». В особистій першості наші спортсмени зайняли одне І місце (Собаченков Єлізар), два ІІ місця (Тарасова Меланія та Федотчев Костянтин) і одне ІІІ місце (Чебордак Дмитро). За результатами змагань та стендової оцінки моделей «Напівкопія» Артемівська команда зайняла І місце та привезла в рідне місто такій бажаний Кубок. Переможцям вручав нагороди академік Команов Володимир Геннадійович – конструктор ракетно-космічного напрямку, герой України.

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо подальших перемог.

За результатами змагань та стендової оцінки моделей «Напівкопія» Артемівська команда зайняла І місце та привезла в рідне місто такій бажаний Кубок ім. М. Кибальчича.

Останні статті на сайті