Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 121 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Фотоконкурс «Я - в Україні, Україна - в мені»

Переглядів: 2772
22.10.2015 - 09:24

В рамках проведення Тижня початкової школи, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради у Соледарській школі №14 пройшов шкільний фотоконкурс «Я - в Україні, Україна - в мені» для учнів 1-4 класів. Понад 20 учнів початкової школи та їхні батьки з радістю взяли участь у запропонованому конкурсі.

Для журі, до складу якого увійшли голова батьківського комітету школи Тетяна Куляушкіна, мати дітей переселенців Тетяна Хаджинова, педагог-організатор Ольга Борисова, стояла нелегка задача: визначити переможців серед учасників фотоконкурсу. Після тривалих обмірковувань і сперечань було визначено трьох учнів-переможців, які отримали грамоти та цукерки. І і ІІ місця посіли учні 1 класу Гордієнко Данил з роботою «Напередодні свята» і Лозова Мар’яна з фото «Моя найдорожча у світі» відповідно (класний керівник Вікторія Лозова), 3 місце - учень 3 класу Зелений Валентин - «Велика сім'я першокласників» (класний керівник Інна Скоріна).

Роботи переможців шкільного етапу будуть відправлені для подальшої участі у міському етапі фотоконкурс «Я - в Україні, Україна - в мені».

В рамках проведення Тижня початкової школи, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради у Соледарській школі №14 пройшов шкільний фотоконкурс «Я - в Україні, Україна - в мені» для учнів 1-4 класів. В рамках проведення Тижня початкової школи, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради у Соледарській школі №14 пройшов шкільний фотоконкурс «Я - в Україні, Україна - в мені» для учнів 1-4 класів.

Останні статті на сайті