Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

ExportUA

XVІІ Всеукраїнський чемпіонат з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска 2015»

Переглядів: 4205
23.10.2015 - 06:19

До відома суб’єктів господарської діяльності !

З метою розвитку перукарських послуг, вдосконалення професійної майстерності перукарів та підвищення культури і якості побутового обслуговування населення, Український союз об’єднань, підприємств і організацій побутового обслуговування населення спільно з компанією «ЕкспоЮгСервіс», за погодженням з Одеською міською радою в концертно - виставковому залі 13-14 листопада 2015 року в  м. Одеса проводить XVІІ Всеукраїнський чемпіонат з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска 2015».

Чемпіонат проводиться в особистому і командному заліках.

Під час чемпіонату відбудеться XVІІ міжнародний форум з косметики, нігтьової естетики та перукарського мистецтва «Stile & Beauty 2015», в рамках якого працюватиме спеціалізована виставка-продаж обладнання, інструментів та парфумерно – косметичних товарів для перукарень.

За детальною інформацією щодо проведення та участі у XVІІІ Всеукраїнському  чемпіонаті з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска 2015», формою заявок на особисту та командну участь звертатися до оргкомітету «Укрсоюзсервіс» за телефонами: (044)226-30-34; (044)521-22-34 або e-mail: ukrsouzservis@biqmir.net

Останні статті на сайті