Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Урядовий портал

29.10.2015 року відбулася зустріч-презентація молодіжного клубу в рамках реалізації проекту «Молодь для молоді» на базі Державного навчального закладу «Артемівський центр професійно-технічної освіти».

Переглядів: 3163
29.10.2015 - 14:46

Мета молодіжного клубу: допомогти соціально - незахищеній молоді реалізовувати свої соціальні права, сприяти формуванню активної громадянської позиції. Зустріч - презентацію проводив АМЦСССДМ із студентами навчальних закладів міста. Студенти були зацікавлені, брали активну участь в обговореннях та іграх, які були запропоновані для визначення їх потенціалу.

29.10.2015 року відбулася зустріч-презентація молодіжного клубу в рамках реалізації проекту «Молодь для молоді» на базі Державного навчального закладу «Артемівський центр професійно-технічної освіти».29.10.2015 року відбулася зустріч-презентація молодіжного клубу в рамках реалізації проекту «Молодь для молоді» на базі Державного навчального закладу «Артемівський центр професійно-технічної освіти».29.10.2015 року відбулася зустріч-презентація молодіжного клубу в рамках реалізації проекту «Молодь для молоді» на базі Державного навчального закладу «Артемівський центр професійно-технічної освіти».29.10.2015 року відбулася зустріч-презентація молодіжного клубу в рамках реалізації проекту «Молодь для молоді» на базі Державного навчального закладу «Артемівський центр професійно-технічної освіти».