Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Загальношкільна батьківська конференція в Артемівській школі №12

Переглядів: 2459
06.11.2015 - 12:29

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними і необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу і в класі, і в школі. Тому 5 листопада в Артемівській школі №12 відбулась загальношкільна батьківська конференція. Говорили про найголовніше – виховання підростаючого покоління та проблеми, пов’язані з цим.

Перед батьківською громадськістю виступив директор школи Євген Денисов, який розповів про успіхи учнівського та учительського колективів за минулий навчальний рік. Голова батьківського комітету звітувала про виконання бізнес-плану за 2014/2015 рік. Цікавою та потрібною інформацією поділились викладачі та студенти Артемівського індустріального технікуму, які розповіли про енергозбереження в школі та побуті. Перед батьками виступили учні школи з музичними номерами.

Присутні обрали новий батьківський комітет. Сподіваємось, що робота шкільного трикутника «учителі-діти-батьки» і надалі буде плідною, щоб створювати всі умови для розвитку вихованців школи.

5 листопада в Артемівській школі №12 відбулась загальношкільна батьківська конференція. Говорили про найголовніше – виховання підростаючого покоління та проблеми, пов’язані з цим.5 листопада в Артемівській школі №12 відбулась загальношкільна батьківська конференція. Говорили про найголовніше – виховання підростаючого покоління та проблеми, пов’язані з цим.

Останні статті на сайті