Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Тиждень патріотичного виховання в «Дзвіночку» м. Артемівська

Переглядів: 3241
10.11.2015 - 13:21

У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» м. Артемівська у рамках патріотичного марафону пройшов тиждень педагогічної майстерності з патріотичного виховання.

Його мета - обмін досвідом, проведення інтегрованих занять із виховання любові до своєї країни, поваги до національних, народних символів, до родини, свого народу та народних традицій, мотивування пізнавального інтересу до вивчення національної культури через використання дидактичних ігор.

У ці дні садок розквітнув барвами вишиванок, адже одягнули їх усі: і дорослі, і діти. Щодня в кожній старшій групі проходило інтегроване заняття на патріотичну тематику. Педагоги вдало використали мультимедійні презентації про природу, міста, села України; національну символіку, український національний одяг та різноманітні практичні завдання.

Вихователі Тетяна Новгородкіна за допомогою створеного куточку української хати в групі та Ірина Помєшкіна, використовуючи макет світлиці, закріпили і поглибили знання дітей про предмети побуту у традиційному українському житлі, збагатили мовлення словами, що означають назви предметів українського вжитку. Вихователь Ольга Фещенко розширила коло знань дітей про види українських криниць, особливу увагу приділила криниці з журавлем, яка споконвіку символізує достаток, невичерпну людську доброту, щирість, привітність. Діти вразили своїми знаннями назв міст – сусідів Артемівська, річок України та виконанням українських віршів і таночків. Молоді вихователі закладу Вікторія Ільїна та Альона Петрияненко не залишилися осторонь та прийняли активну участь в Тижні, демонструючи вміння володіти українською мовою та увагою дитячих колективів.

Ми переконані, що педагоги засіяли в душах малечі зернята патріотизму, які згодом дадуть буйні сходи любові до рідної України.

У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» м. Артемівська у рамках патріотичного марафону пройшов тиждень педагогічної майстерності з патріотичного виховання.У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» м. Артемівська у рамках патріотичного марафону пройшов тиждень педагогічної майстерності з патріотичного виховання.У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» м. Артемівська у рамках патріотичного марафону пройшов тиждень педагогічної майстерності з патріотичного виховання.У дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» м. Артемівська у рамках патріотичного марафону пройшов тиждень педагогічної майстерності з патріотичного виховання.