Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У нашій рідній Україні ми всі – український народ

Переглядів: 4156
19.11.2015 - 13:54

Відповідно до Указу Президента України від 13.11.2014 №872/2014 «Про День Гідності та Свободи» з 16 листопада в Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 проходить низка заходів, присвячених цій знаменній даті.

Так, педагогом-організатором школи Любов’ю Шаповаловою, класними керівниками 4-х класів, дітьми та батьками було підготовлено свято в народознавчій світлиці «У нашій рідній Україні ми всі – український народ». Під час проведення заходу присутні ознайомилися з історією виникнення свята, переглянули цікаві відеокліпи і взяли активну участь у розважально-ігровій програмі, де змагалися діти та їх батьки. У шкільній бібліотеці організовано книжково-ілюстративні виставки «Незгасне сяйво Майдану» та «Незабутні сторінки історії».

З 16 листопада в Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 проходить низка заходів, присвячених Дню Гідності та СвободиЗ 16 листопада в Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 проходить низка заходів, присвячених Дню Гідності та СвободиЗ 16 листопада в Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 проходить низка заходів, присвячених Дню Гідності та Свободи

Останні статті на сайті