Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Презедент України

Урочисті збори на честь Дня Гідності і Свободи

Переглядів: 2278
20.11.2015 - 14:29

20 листопада 2015 року в Міському центрі культури і дозвілля ім.Е.Мартинова відбулися загальноміські урочисті збори, присвячені Дню Гідності і Свободи.

Після  державного гімну, у виконанні хору Артемівського музичного училища, до присутніх звернувся міський голова Олексій Рева : «Сьогодні всі ми, кому небайдужа доля рідного міста і країни, повинні усвідомлювати, що лише в єдності дій ми зможемо досягти величної мети - миру і спокою на нашій землі. Учасники подій революції гідності, жертви Небесної Сотні, загиблі воїни АТО і ті, хто зараз захищає нашу незалежність на передовій - всі вони повинні залишитися в нашій пам'яті ».

Особливу повагу Олексій Рева висловив військовослужбовцям та добровольцям, волонтерам, усім небайдужим громадянам, завдяки яким зберігається мир і спокій нашого міста і країни.

Присутні на заході згадали події Майдану і героїв Небесної Сотні, нашого земляка - героя України Дмитра Чернявського, який загинув 13 березня 2014, під час мітингу в Донецьку, і вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Про події, що відбувалися на Майдані, всім присутнім нагадав його активний учасник Олексій Бобовник, військовослужбовець 12-го окремого мотопіхотного батальйону, який зазначив: "Гордість і свобода, насамперед, повинна бути в кожному з нас".

Подарунком для всіх військовослужбовців і жителів громади став концерт заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, наприкінці виступу артистам ансамблю, від громади і міського голови вручили кошик квітів.

Урочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і СвободиУрочисті збори на честь Дня Гідності і Свободи