Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Обговорені важливі аспекти роботи дошкільних установ на сучасному етапі

Переглядів: 2611
27.11.2015 - 07:41

26 листопада 2015 року у конференц-залі відділу освіти Артемівської міської ради відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, де розглядались актуальні питання життєдіяльності дитячих установ.

На початку зустрічі головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак оголосила порядок денний, окреслила провідні напрямки для обговорення.

Присутнім були доведені результати тематичної перевірки щодо стану роботи з молодими фахівцями та кадровим резервом дошкільного навчального закладу, наголошено на необхідності вироблення дієвих підходів до роботи з кадровим резервом на посади завідувача, вихователя-методиста.

Про соціально-педагогічні підходи вирішення проблеми соціального захисту дітей пільгових категорій за підсумками громадського огляду доповіла спеціаліст І категорії з питань Вікторія Рязанцева. Вона торкнулася питань щодо реалізації освітньо-виховних маршрутів з дітьми пільгових категорій, в тому числі із сімей внутрішньо переміщених осіб.

Також учасники наради розглянули стан психологічного супроводу роботи з дітьми статусних категорій, обговорили практичні рекомендації щодо усунення виявлених недоліків.

На аналіз виконання плану заходів за результатами виїзного дня був спрямований звіт завідувача дошкільного навчального закладу №56 «Гусельки» Тетяни Чехової.

Керівники дитячих садків були ознайомлені з наказом Міністерства освіти і науки України від 09.10.2015 №1054 «Про скасування наказу МОН України «Про затвердження Інструкції з організації охорони життя і здоров’я дітей у дошкільних навчальних закладах», листом Міністерства освіти і науки України від 23.11.2015 №1/9-560 «Щодо надання додаткових освітніх послуг в дошкільних навчальних закладах», тощо.

З кожного питання, що розглядалось на засіданні, прийняті рішення та надані відповідні доручення завідувачам дошкільних установ щодо подальшої роботи з колективами.

26 листопада 2015 року у конференц-залі відділу освіти Артемівської міської ради відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, де розглядались актуальні питання життєдіяльності дитячих установ.26 листопада 2015 року у конференц-залі відділу освіти Артемівської міської ради відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, де розглядались актуальні питання життєдіяльності дитячих установ.26 листопада 2015 року у конференц-залі відділу освіти Артемівської міської ради відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, де розглядались актуальні питання життєдіяльності дитячих установ.

Останні статті на сайті