Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

ExportUA

Зустріч учнів Соледарської школи №13 з представниками міжнародної організації «Червоний хрест»

Переглядів: 2843
27.11.2015 - 12:40

26 листопада у Соледарській школі №13 за підтримки військовослужбовців відбулася зустріч учнів десятих класів з представниками міжнародної організації «Червоний хрест», яка допомагає обездоленим людям з усього світу продуктовими, гігієнічними наборами та будматеріалами.

Представник «Червоного хреста» із Сербії ознайомив учнів з зображеннями різновидів мін, які використовуються в конфлікті на Донбасі. Десятикласники прослухали лекцію про експлуатацію вибухових пристроїв, їх класифікацію та високу небезпеку. Наприкінці заходу підлітки дізналися за допомогою наочних матеріалів та фільму «Опасность оружия» про те, як забезпечити особисту безпеку та безпеку своїх рідних та близьких. Важливо зазначити, що завдяки спілкуванню з гостями з різних країн світу, діти у змозі долучитися до діалогу культур, до живого спілкування з представниками інших країн.

Такі заходи піднімають авторитет військовослужбовців та підвищують повагу до міжнародних організацій і волонтерського руху. Віримо, що такі зустрічі у теплій, дружній атмосфері сприятимуть спілкуванню майбутнього покоління з іноземними гостями.

26 листопада у Соледарській школі №13 відбулася зустріч учнів десятих класів з представниками міжнародної організації «Червоний хрест», яка допомагає обездоленим людям з усього світу 26 листопада у Соледарській школі №13 відбулася зустріч учнів десятих класів з представниками міжнародної організації «Червоний хрест», яка допомагає обездоленим людям з усього світу