Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Урядовий портал

Відбулось засідання колегії відділу освіти Артемівської міської ради

Переглядів: 4309
01.12.2015 - 10:06

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради в останні дні листопада відбулось чергове засідання колегії відділу освіти, яке провела начальник відділу освіти Марина Рубцова.

Про стан викладання навчальних предметів відповідно до вимог нового Державного стандарту: фізики (7-11кл.), природознавства (5 кл.), - інформували методисти міського методичного кабінету Наталя Томачинська та Галина Новикова. Надавали коментарі з зазначеного питання керівники міських методичних об’єднань.

Головний спеціаліст відділу Анна Орел доповіла про стан управлінської діяльності керівників загальноосвітніх навчальних закладів щодо обов’язковості проведення обліку дітей шкільного віку на мікрорайоні та охопленню їх повною загальною середньою освітою, в тому числі дітей з числа сімей-переселенців, про результати тематичної перевірки ЗОШ №№2, 5, 7, 13, 15.

Людмила Анісімова, спеціаліст відділу освіти, ознайомила керівників навчальних закладів з результатами вивчення стану управлінської діяльності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів щодо контролю за системою виховної роботи у ЗОШ-інтернаті №1, ЗОШ №12, ЗОШ №17 та Артемівському Центрі дітей та юнацтва.

Присутнім також були доведені результати проведення державної атестаційної експертизи рівня освітньої діяльності Артемівської ЗОШ №2. Заступник начальника відділу освіти Оксана Карпець повідомила, що за підсумками роботи атестаційної комісії заклад визнано атестованим.

У порядку денному також розглянули питання про рівень управлінської діяльності керівників навчальних закладів щодо створення умов для навчання і виховання дітей з особливими освітніми потребами.

Робота колегії завершилась прийняттям відповідних рішень з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради в останні дні листопада відбулось чергове засідання колегії відділу освіти, яке провела начальник відділу освіти Марина Рубцова.Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради в останні дні листопада відбулось чергове засідання колегії відділу освіти, яке провела начальник відділу освіти Марина Рубцова.Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради в останні дні листопада відбулось чергове засідання колегії відділу освіти, яке провела начальник відділу освіти Марина Рубцова.Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради в останні дні листопада відбулось чергове засідання колегії відділу освіти, яке провела начальник відділу освіти Марина Рубцова.Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради в останні дні листопада відбулось чергове засідання колегії відділу освіти, яке провела начальник відділу освіти Марина Рубцова.

Останні статті на сайті