Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

До захисту України готові!

Переглядів: 1973
03.12.2015 - 13:27

З нагоди свята Дня Збройних Сил України, яке святкується 6 грудня, до Артемівського НВК №11 завітали представники військового комісаріату: Валерій Жук, головний сержант взводу охорони, в.о. командира взводу Артемівського ОМВК; Олег Шумляс, молодший сержант, старший стрілець відділу охорони; Андрій Крісан, сержант, помічник гранатометника відділення охорони; Андрій Резниченко, солдат, стрілець відділення охорони.

Військові провели з учням лекцію про ЗСУ, розповіли про службу в армії. З метою профорієнтації інформували хлопців та дівчат про військові вищі.

Віра Решевська, начальник відділу соціальної роботи Артемівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, яка допомогла організувати цю зустріч, зазначила: «Робота з військово-патріотичного виховання учнівської молоді має проводитися комплексно, в єдності всіх його складників, спільними зусиллями органів державного управління, а також освітніх закладів, сім'ї, громадських організацій та об’єднань, Збройних Сил України, інших силових структур».

Зустрічі з військовими формують у зростаючої особистості готовність до захисту Вітчизни, розвивають бажання здобувати військові професії, проходити службу у Збройних Силах України як особливому виді державної служби.

До захисту України готові!До захисту України готові!До захисту України готові!До захисту України готові!