Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Артемівські школи – учасники І Обласного фольклорно-етнографічного фестивалю «Ой, хто, хто Миколая любить…»

Переглядів: 2616
22.12.2015 - 15:06

З метою популяризації традиційних звичаїв українського народу, виховання в учнів віри в силу добра, милосердя, прагнення до самовдосконалення, формування осмисленого ставлення до загальнолюдських цінностей з 30 листопада по 19 грудня Артемівські загальноосвітні школи взяли участь у заочному етапі І обласного фольклорно-етнографічного фестивалю «Ой, хто, хто Миколая любить…».

Організатором фестивалю став Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за підтримки Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації.

На очний етап у номінації «Презентація благодійницької акції» до міста Краматорська були запрошені Артемівські школи №2 та №10. У фінальному концерті, що відбувся 18 грудня у Центрі позашкільної роботи м. Краматорська, виступили вихованці 13 дитячих фольклорних колективів, в тому числі і Артемівської школи №12.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації Надія Оксенчук. Вона привітала дітей та дорослих зі святом і вручила дипломи та грамоти у номінації «Фльклорно-етнографічна театралізована вистава». Юні артисти Артемівської школи №12 крім грамот отримали цукерки й пам’ятні призи (побутові електроприлади).

Проректор з наукової роботи, голова журі Юлія Бурцева нагородила дипломами Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації колективи загальноосвітніх навчальних закладів, які систематично надають допомогу дітям-сиротам та дітям, які залишилися без батьківського піклування; усім, хто опинився у складних життєвих обставинах. Лауреатами І обласного фольклорно-етнографічного фестивалю у номінації «Презентація благодійницької акції» стали Артемівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 та Артемівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 Артемівської міської ради.

Відеозаписи вистав, матеріали щодо благодійницьких акцій педагогів та учнів цих шкіл розміщено у блозі http://festuv.blogspot.com/2015/12/blog-post_81.html.

Християни усього світу вважають, що всі люди мають бути щасливими: і ті, що дарують, і ті, що подарунки отримують. То ж долучаймося до добрих справ, бо найбільше щастя в житті – робити добро і виявляти милосердя до ближнього.

з 30 листопада по 19 грудня Артемівські загальноосвітні школи взяли участь у заочному етапі І обласного фольклорно-етнографічного фестивалю «Ой, хто, хто Миколая любить…»з 30 листопада по 19 грудня Артемівські загальноосвітні школи взяли участь у заочному етапі І обласного фольклорно-етнографічного фестивалю «Ой, хто, хто Миколая любить…»з 30 листопада по 19 грудня Артемівські загальноосвітні школи взяли участь у заочному етапі І обласного фольклорно-етнографічного фестивалю «Ой, хто, хто Миколая любить…»з 30 листопада по 19 грудня Артемівські загальноосвітні школи взяли участь у заочному етапі І обласного фольклорно-етнографічного фестивалю «Ой, хто, хто Миколая любить…»з 30 листопада по 19 грудня Артемівські загальноосвітні школи взяли участь у заочному етапі І обласного фольклорно-етнографічного фестивалю «Ой, хто, хто Миколая любить…»