Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 142 гостя.

Презедент України

Майстер-клас по скрапбукінгу від керівника гуртка Артемівського Центру технічної творчості дітей та юнацтва

Переглядів: 1909
24.12.2015 - 12:52

На базі Артемівського Центру технічної творчості дітей та юнацтва відбувся семінар «Національно-патріотичне виховання засобами декоративно-ужиткового мистецтва» для вчителів початкових класів та образотворчого мистецтва. Даний захід було проведено з метою обміну досвідом роботи між вчителями.

Практичну частина семінару, присвячену виготовленню новорічних листівок з елементами українського орнаменту у техніці скрапбукінг, провела керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва Катерина Юдіна. До року Вогняної мавпи дуже хочеться подарувати яскраві та незабуті подарунки, а як відомо, найкращий подарунок – це той, який зроблений своїми руками. Тому, Катерина Вікторівна продемонструвала техніку виготовлення чудових новорічних листівок, які вчителі надалі зможуть донести до своїх учнів.

Незважаючи на відсутність снігу за вікном, все одно відчувається атмосфера Нового року, нового щастя та нових змін… Сподіваємося, що наш майстер-клас привніс свіжі святкові ідеї та подарував гарний настрій усім присутнім на ньому вчителям.

Майстер-клас по скрапбукінгу від керівника гуртка Артемівського Центру технічної творчості дітей та юнацтваМайстер-клас по скрапбукінгу від керівника гуртка Артемівського Центру технічної творчості дітей та юнацтва