Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

День відкритих дверей в Артемівській ЗОШ №18

Переглядів: 1610
14.01.2016 - 13:44

14 січня 2016 року пройшов «День відкритих дверей» в Артемівській загальноосвітній школі № 18 для безробітних, які володіють професією сестра медична. Захід відвідали 8 зареєстрованих безробітних, а 2 - з них запрошені на роботу медичними сестрами в школи міста  Артемівська № 4 та № 18.

З початку 2016 року   учбові заклади міст Артемівська  та Часів Яру  заявили про термінову потребу  в укомплектуванні робочих місць  медичних сестер.  Для шукачів роботи, зареєстрованих в Артемівському міському центрі зайнятості, гостинно відкрила двері свого учбового закладу Комунальна організація Артемівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 Артемівської міської ради Донецької області в особі директора школи Ольги Рибальченко.  В заході взяла участь також її колега – директор Артемівської ЗОШ № 4 Наталя Дроздова, де робоче місце медичної сестри теж потребує найшвидшого укомплектування.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Артемівського міського центру зайнятості Роман Коновал  повідомив про сучасну ситуацію на ринку праці, про професії та спеціальності, які користуються сьогодні найбільшим попитом у роботодавців, повідомив про різні напрямки та форми співпраці з роботодавцями, послуги, які надає служба зайнятості шукачам роботи і роботодавцям,  додаткові стимули  щодо створення  роботодавцями нових робочих місць та працевлаштування на них зареєстрованих безробітних. 

Ольга Рибальченко  познайомила учасників заходу із учбовим закладом та його історією, провівши цікаву екскурсію по школі,   розповіла, чим живе та пишається школа сьогодні, поділилася планами на майбутнє. В читальній залі шкільної бібліотеки, де зібралися учасники заходу для подальшої співбесіди,  технічними засобами на демонстраційному екрані було виведено для ознайомлення текст типових посадових обов’язків шкільної медсестри, кожну позицію яких прокоментувала Ольга Рибальченко. Директор ЗОШ № 4 Наталя Дроздова та Ольга Рибальченко провели індивідуальну співбесіду з шукачами роботи та відібрали для працевлаштування двох  претендентів на працевлаштування, запросивши їх на роботу  до своїх учбових закладів.

14 січня 2016 року пройшов «День відкритих дверей» в Артемівській загальноосвітній школі № 18 для безробітних, які володіють професією сестра медична. Захід відвідали 8 зареєстрованих безробітних, а 2 - з них запрошені на роботу медичними сестрами в школи

Останні статті на сайті