Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

ExportUA

Фінал конкурсу для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування «Дерзайте! Ви-талановиті!»

Переглядів: 10563
16.05.2011 - 11:49

15.04.2011 г. в рамках місячника «Створи добро», а також заходів, присвячених 440-й річниці святкування Дня міста, на базі Артемівського Центру дітей та юнацтва за ініціативою відділу освіти Артемівської міської ради при підтримці ВАТ «АЗОКМ»,  ВАТ «Фітофарм», ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас»  відбувся фінал конкурсу для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування «Дерзайте! Ви-талановиті!».

В конкурсі прийняли участь 120 учнів пільгової категорії із 16 загальноосвітніх закладів. Конкурс проводився за номінаціями: «Дзвінкі голоси», «Віночок танців», «Музичне джерело», «Майстри й майстрині» та «Приз глядацьких симпатій».

Призерами конкурсу стали 15 учнів із ЗОШ №№5,7,11,12,15,17,24 та школи-інтернату №1, які отримали від спонсорів науково-пізнавальну літературу, енциклопедії, іграшки та флеш-карти.

Крім того, секретар Артемівської міської ради Кіщенко С.І., начальник відділу освіти Рубцова М.А. і запрошені гості від підприємств привітали всіх учасників конкурсу солодкими подарунками.

Останні статті на сайті