Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Переглядів: 2331
15.02.2016 - 13:29

15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У заході взяли участь учасники бойових дій в Афганістані, Сьєрра – Леоне та Югославії, представники органів місцевого самоврядування, підприємств, навчальних закладів, громадських організацій, жителі міста.

Відкрив мітинг Артемівський міський голова Олексій Рева.

«Безсмертною залишається пам'ять про 3-х тисячах наших співвітчизників, які загинули в тій війні. Вона назавжди залишиться в серцях матерів і вдів учасників бойових дій, кожного з нас.Ті події, і події які відбуваються сьогодні в нашій державі, повинні стати уроками для нас, для того щоб вчиться на помилках минулого і сьогодення, бути справжніми патріотами нашої країни і самовідданими захисниками Батьківщини»,- відзначив міський голова.

Під час заходу також виступили голова Артемівської районної державної адміністрації Володимир Бохонов та заступник голови ради ветеранів Афганістану Сергій Благовісний.

Після хвилини мовчання делегації підприємств та закладів міста поклали квіти до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам.

Також в цей день в піцерії «Трескаліні» відбулася зустріч Артемівського міського голови Олексія Реви з сім'ями загиблих в Афганістані та воїнами-інтернаціоналістами. Міський голова вручив пам’ятні медалі воїнам-інтернаціоналістам та продуктові набори близьким загиблих воїнів.

 

15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого в м. Бахмут до 27-ої річниці Дня виводу військ з республіки Афганістан біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.