Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

В Артемівській ЗОШ №5 стартував Рік англійської мови в Україні

Переглядів: 1583
23.02.2016 - 09:02

В Артемівській школі №5 відбувся святковий концерт, присвячений Року англійської мови в Україні, в якому взяли участь учні 1-11 класів. На святі були присутні учні 5-х, 6- х класів, батьківська громада, а також учні 9-го класу ЗОШ №1.

Директор школи Вікторія Просяник урочисто оголосила старт Року англійської в школі. Протягом заходу учні 1-х класів розповідали вірші та співали пісні англійською. Учні 4-х класів презентували уривок з казки Л.Керолла «Аліса у країні чудес». Крім цього, перед школярами виступила агітбригада учнів 9-10 класів з постановкою «Шерлок Холмс та Доктор Ватсон». Гості з Артемівської ЗОШ №1 також брали участь у концерті: Карина Морошан презентувала присутнім вірш Тараса Шевченка «Реве та стогне Дніпр широкий» англійською мовою.

Діти згадували англійські традиції, розмовляли про англійський гумор, а також почули ґрунтовні доводи від вчителів англійської мови з приводу того, чому потрібно вивчати англійську. Тож, попереду в учнів школи багато пізнавальних та розважальних заходів, присвячених популяризації англійської мови.

В Артемівській школі №5 відбувся святковий концерт, присвячений Року англійської мови в Україні, в якому взяли участь учні 1-11 класів. В Артемівській школі №5 відбувся святковий концерт, присвячений Року англійської мови в Україні, в якому взяли участь учні 1-11 класів. img_4456В Артемівській школі №5 відбувся святковий концерт, присвячений Року англійської мови в Україні, в якому взяли участь учні 1-11 класів. В Артемівській школі №5 відбувся святковий концерт, присвячений Року англійської мови в Україні, в якому взяли участь учні 1-11 класів. В Артемівській школі №5 відбувся святковий концерт, присвячений Року англійської мови в Україні, в якому взяли участь учні 1-11 класів.

Останні статті на сайті