Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Тижні англійської мови у школах відділу освіти м. Бахмута

Переглядів: 2451
26.02.2016 - 09:03

Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.

Святковий захід в Артемівській школі №7 було розпочато з англомовного виступу директора школи Тетяни Бєлікової, яка яскраво продемонструвала дітям, що англійською мовою вміють розмовляти не лише вчителі англійської мови. Учні переглянули відеоролік про те, чому треба вивчати англійську мову та зробили власні висновки. Глядачі приймали активну участь в інтерактивних іграх «Вільний мікрофон» та «Хвиля». Шкільна агітбригада презентувала проект «Партнерство». Діти розповіли про роботу шкільного англомовного блогу та листування з однолітками з Польщі та Австралії. В актовій залі панували піднесений настрій та позитивні емоції.

Учні 5-Б класу Артемівської школи №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів відвідали бібліотеку Міського Народного Дому з метою розширення знань про Великобританію, її культуру та традиції. Діти стали активними учасниками вікторини «Культура Великобританії». Школярі ознайомились з куточком книг англійською мовою та журналом «Смайлик», в якому є дуже цікаві завдання та корисна інформація з різних тем. Учні 10-11 класів підготували театралізовану виставу «Мері Попінс повертається» англійською мовою. Вистава супроводжувалась піснями з фільму та танцями.

У рамках Тижня іноземних мов в Артемівській школі №12 відбулись відкриті уроки. На уроці учителя англійської мови Лариси Богданцевої учні 10-Б класу здійснили віртуальну подорож до Національної галереї в Лондоні. Відеоматеріал, що було використано на уроці, надав можливості учням тренувати навички аудіювання, вживання граматичних конструкцій, складання діалогів, а також насолодитися переглядом шедеврів живопису відомої галереї. У 2-А класі вчитель англійської мови Ірина Горбажий провела відкритий урок за темою “Seasons and Weather”, який був насичений різноманітними вправами, виконанням пісен, декламуваням віршів, інсценованими діалогами. Кульмінацією роботи на уроці стало виконання проектної роботи: складання фотоколажів і захист міні-проектів. Учитель англійської мови Галина Велитченко, провела Інтелектуальний марафон між 2 командами учнів 6-х класів. Шість конкурсів, які дали можливість учням проявити свої здібності, пам'ять, знання лексичного і граматичного матеріалу, вміння логічно і творчо мислити, спілкуватися, допомогли визначити переможців. Ними виявилися учні 6-Г класу (команда «Юні знавці»).

Проведення тижня іноземних мов показує, що невимушена і психологічно підготовлена мовна атмосфера в школі сприяє прояву індивідуальних можливостей всіх учнів з різними видами навчання. Тиждень дозволяє реалізувати різні форми роботи з дітьми (парну, групову, індивідуальну), а також різноманітні види діяльності, де кожен може знайти заняття у відповідності зі своїми здібностями і інтересами. Учні отримують додаткові можливості застосування знань, умінь і навичок, одержують нові країнознавчі знання, розвивають соціокультурну компетенцію.

Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.Відповідно до плану роботи відділу освіти, у школах 22 лютого відбулись урочисті відкриття Тижнів англійської мови.