Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 262 гостя.

Верховна рада України

Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"

Переглядів: 2457
27.02.2016 - 12:15

Засновники першої громадської молодіжної організації, створеної дітьми-патріотами з прифронтових населених пунктів за підтримки керівництва Національної поліції Донецької області, представили свій новаторський проект старшокласникам Бахмутського району. Діти з Мар'їнки, Красногоровки, Чермалик та Гранітного запросили молодь приєднатися до них і разом розвиватися і розвивати свою країну.

Творча команда «майбутніх поліцейських» разом з оркестром поліції і вокально-хореографічним ансамблем «Непосиди» (м.Маріуполь) вирушила в Бахмут, щоб знайти нових друзів і показати, що навіть перебуваючи в межах АТО діти можуть реалізувати себе і змінювати свою країну на краще.

Саме поліція в ході проекту «Схід і Захід - разом» допомогла об'єднатися молоді з містечок і селищ, розташованих на лінії фронту, в любові до своєї країни, прагнення до свободи і миру. Згодом до перших учасникам приєдналися ще понад 300 юних патріотів Донецької облсті, а в подальших планах - об'єднати дітей з усієї України.

«Ліга майбутніх поліцейських» була створена за підтримки начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.

В рамках заходу відбулася посвята перших учасників Бахмутськой Ліги. Діти зі сцени принесли урочисту обіцянку служити українському народові та стали повноправними партнерами поліції. Офіційні посвідчення «майбутнім поліцейським» вручили керівник «Ліги майбутніх поліцейських» Ірина Павленко і начальник Артемівського відділу поліції Володимир Гончаров.

Перший заступник міського голови містаБахмут Тетяна Савченко привітала нових членів Ліги та зазначила, що молода організація стрімко набирає прихильників.

«Я поважаю вас за ваш вибір, який ви зробили в нелегкий для країни час. Нехай вами пишаються ваші батьки, вчителі, місто і вся Україна. Ви – наше майбутнє!», - відзначила Тетяна Савченко.

Своїми враженнями від Ліги поділилася і Вікторія Мальована, заступник генерального директора ПАТ «Артемівськ Вайнері» приєдналась до поздоровлень та зауважила, що наша філія буде жити цікавим життям, виховувати силу і доброту в наших дітях.

Після урочистої частиниоркестр поліції і вокально-хореографічний ансамбль «Непосиди» подарували присутнім концертну програму.

Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"Більше 500 дітей зібралися в Бахмуті, щоб підтримати свою країну разом з активістами "Ліги майбутніх поліцейських"