Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Презедент України

У Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дня

Переглядів: 1623
03.03.2016 - 12:30

3 березня 2016 року в міському будинку культури та дозвілля ім.Е.Мартинова пройшов обласний урочистий захід на честь Міжнародного жіночого дня.

На святі були присутні: Павло Жебрівський – голова Донецької облдержадміністрації та керівник обласної військово-цивільної адміністрації, міський голова Олексій Рева, представниці 20 міст та районів Донецької області, жінки-військовослужбовці.

До присутніх звернувся голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський та привітав всіх жінок із святом :«Я бажаю усім вам, щоб кожен день був святом для вас, а ваші чоловіки дарили вам радість, спокій та благополуччя не тільки сьогодні, а й завжди».

 Бахмутський міський голова Олексій Рева приєднався до поздоровлень та відзначив: «Ваші професіоналізм, енергія і наполегливість необхідні в усіх галузях людської діяльності, вам підвладні будь-які висоти. Але жінка, перш за все, - це втілення краси, ніжності і материнства. Наш світ не може існувати без вашої доброти і ласки. Без вашої участі неможливе відродження і примноження духовності, зміцнення моральних засад суспільства».

Павло Жебрівський вручив жінкам Донеччини цінні подарунки, почесні грамоти та подяки Донецької облдержадміністрації  за плідну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Після урочистої частини творчі колективи міста привітали усіх жінок святковим концертом.

У Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дняУ Бахмуті пройшов святковий захід до Міжнародного жіночого дня

Останні статті на сайті