Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Львівська обласна філармонія в гостях у міста Бахмут

Переглядів: 2810
10.03.2016 - 15:00

8 березня 2016 року у Школі мистецтв зустрічали гостей зі Львова: академічний інструментальний ансамбль «Високий замок» та вокальне тріо «Крайня хата» Львівської обласної філармонії, які представили концертну програму в рамках проекту «Акції братання «Із Заходу – на Схід».

Гостей привітали заступник міського голови Куліш Т.А., начальник відділу культури Артемівської міської ради Максименко М.С. та директор Школи мистецтв Гринь Є.В.

Учасники колективу «Високий замок» – є професійними музикантами, котрі об’єднані ідеєю популяризації української класичної та народної музики. Кожен учасник блискуче володіє не тільки своїм музичним інструментом, але й широким набором інших, що дозволяє виконувати твори різних епох, стилів і напрямків в їх автентичному звучанні.

У концерті прозвучали найкращі народні та популярні твори з творчого доробку колективу: лемківські та гуцульські пісні, веснянки та інше.

Поети-письменники Іван Гентош, Любов Долик, Віра Олеш представили слухачам композиції своїх літературних творів.

Етнічною перлиною заходу стали українські пісні у виконанні тріо «Крайня хата».

Художні роботи учнів Школи мистецтв за етнічною тематикою стали прикрасою свята музики.

Наприкінці концерту учасникам заходу були вручені пам’ятні подарунки та квіти.

Слухаючи виступи талановитих виконавців, ми ще раз прийшли до висновку, що мистецтво не має кордонів, що творчість українських письменників та композиторів люблять та шанують у всіх куточках нашої країни. Вишукана концертна програма стала справжнім святом єднання, а також неповторним подарунком для жінок міста Бахмуту до свята 8 березня

Львівська обласна філармонія в гостях у міста БахмутЛьвівська обласна філармонія в гостях у міста БахмутЛьвівська обласна філармонія в гостях у міста БахмутЛьвівська обласна філармонія в гостях у міста БахмутЛьвівська обласна філармонія в гостях у міста БахмутЛьвівська обласна філармонія в гостях у міста Бахмут

Останні статті на сайті